Despre noi

Biroul Notarial Nica Emanuel are sediul pe strada Culcerului, nr. 88, Sector 1, București și își desfășoară activitatea în cadrul Camerei Notarilor Publici București – Uniunea Naționala a Notarilor Publici din Romania.

Strada Clucerului 88, București

Birou notarial Nica Emanuel

Potrivit Legii notarilor publici și a activității notariale nr. 36/1995, notarul public este numit de Ministrul Justiției. Activitatea notarului public se bazează pe încrederea solicitanților, care se obține dacă notarul public le explică reglementările legale și transpune voința lor în termeni juridici, fiind un consilier imparțial și un confident discret al părților. 

Cu o vasta experiența în domeniul notarial, serviciile noastre se remarcă prin promptitudine, seriozitate, calitate și eficiență. Cu o abordare orientată pe client, integritate și responsabilitate soluționăm orice problemă a cărei rezolvare necesită implicarea unui notar public.

 

Mai mult

3

Viziune

Ne dorim ca prima alegere a clienților care își doresc servicii notariale de înaltă calitate, profesioniste și prompte să fim noi. Urmărim întotdeauna să construim relații de lungă durată cu toți clienții noștri bazate pe încredere, integritate și responsabilitate.

Principalul nostru scop este să oferim clienților o analiză precisă asupra circumstanțelor în care se află precum și soluții rapide și eficiente indiferent de problemele juridice întâmpinate. 

Multe dintre procedurile notariale (de exemplu: vânzarea locuinței, dezbaterea unei moșteniri sau divorțul) presupun implicații emoționale și financiare care marchează viața unei familii. De aceea, ne propunem să fim un personaj echidistant care oferă siguranță și încredere tuturor părților implicate.

Valori si principii

abordare orientată pe client, integritate și responsabilitate

Personal de specialitate cu experiență

Prin personalul de specialitate cu experiență în domeniul notarial și o pregătire profesională continuă, asigurăm servicii juridice de calitate, oferind garanția timpului rezonabil de întocmire a actelor și procedurilor notariale, precum și conformitatea acestora cu normele legale în vigoare.

Mediu relaxat dar profesionist

Echipa noastră vă așteaptă cu drag pentru perfectarea actelor în cadrul biroului nostru. Veți beneficia de serviciile noastre într-un mediu relaxat, prietenos dar profesionist.

Orientare pe client și devotament

Biroul nostru se remarcă prin devotamentul cu care întreaga echipă lucrează constant în scopul menținerii celui mai înalt nivel de profesionalism și promptitudine în consilierea clienților.

Așteptăm să ne contactați

Formular de contact